Új küldetésem legnagyobb segítői

Egy vállalkozás beindítása sosem könnyű feladat. Rengeteg nehézséggel és kétkedő emberekkel kell szembenéznie annak, aki saját cég alapítását tűzi ki célul, és persze nem beszélve a szakmai kihívásokról, a folyamatos tanulás és fejlődés szükségességéről és az időszakos megújulás feladatairól, amit alapvetően meghatároz az eltelt időszak eredménye és annak anyagi bevételei, hiszen egy-egy fejlesztési projekt hihetetlen költségeket tud a vállunkra helyezni. Ez azt gondolom, hogy egy ördögi kör, amiből kilépni nem lehet, meg kell próbálni a lehető legtökéletesebben megoldani az összhangot a vállalkozás működésében és a lehető legjobban menedzselni a céget, ami pedig azt igényli, hogy erős és stabil alapokat építsünk a vállalkozásnak, hogy a mindennapi működéshez és az operatív dolgokhoz ne legyen szükség a közreműködésünkre. Ehhez pedig a kulcs én azt gondolom a megfelelő külső szakértők és partnerek megválasztása.

Számunkra az egyik legnagyobb feladatot az okozta, hogy megfelelő telefon szervíz csapatra volt szükségünk a céges telefonok tekintetében, hiszen iszonyatosan fontos a működésünk tekintetében, hogy egyrészt a telefonokon tárolt adatok és képek mindig és minden körülmények között biztonságban legyenek és ne fenyegesse a működést az elvesztésük veszélye, másrészt pedig hogy mindig elérhetőek legyünk és tökéletesen tudjunk kommunikálni.

Céges viszonylatban pedig iphone eszközöket használunk, hiszen iszonyat kényelmes és gyors a használatuk a mac gépekkel, viszont sérülékenyek, és éppen ezért kifejezetten fontos, hogy az iphone szervíz tekintetében egy olyan csapat álljon mögöttünk, aki megbízható, gyors és profi munkát és eredményt biztosít a számunkra. Sokáig keresgéltem még rátaláltam a tökéletes partnerre a https://expertmobil.hu/ csapat személyében, de azt gondolom minden fáradozást megért, hiszen én már teljesen ki tudom vonni így magam ezekből a feladatokból, mindent el tudnak intézni a kollégák a segítségem nélkül, hiszen sosem maradnak nyitott kérdések, problémás javítás vagy hibás visszakapott készülék pedig sosem volt, pedig havi szinten több készüléket kell javításra hozzájuk vinnünk. Csak javasolni tudom mindenki számára hogy keresse fel őket ha iphone szerviz igénye támadna. Biztos vagyok benne, hogy maradéktalan elégedett lesz a munkájukkal és az eredményekkel.