Hogy a vezetők se maradjanak ki

Én sosem gondoltam volna, hogy még megfelelő külső szakértők és segítőtársak munkája mellett is ennyire bonyolult és nehéz feladatom lesz a cégvezetés terén. Persze azt sem gondoltam volna, hogy közel négy év alatt a kis vállalkozásból egy már a középvállalat nagyságát és működési metódusait túl nővő majd, hogy nagyvállalatot alakítunk ki, ami eszeveszett tempóban fejlődik és persze ennek tükrében változik is. Nem volt könnyű nekem sem átállítani magam és a gondolkodásom, teljesen más működési metódus, nehézségek és problémák jellemzik ugyanis most már a céget, és ehhez nekem is át kellett alakítani a jövőtervezésem és a problémák megelőzésére irányuló gondolkodásom egyaránt.

Kellett keresnem nekem is egy olyan coaching csapatot, akik tökéletes szakmai tudással és technikákkal el tudják látni a szükséges fejlesztési feladatokat. Egyáltalán nem könnyű egy nagyvállalati környezetben hatékonyan és eredményesen megoldani ilyen feladatokat, és nekem biztosnak kellett lennem, hogy jól választok, hiszen láttam már egy évvel ezelőtt is, hogy a középvezetők, vezetők és kulcsemberek körében egyre fontosabb lett a folyamatos fejlesztés lehetősége és a megfelelő karrier út biztosítása. A gondolatom be is igazolódott, hiszen manapság egyre nagyobb problémát jelent a vállaltok számára a megfelelő minőségű munkaerő nem csak megszerzése, hanem egyben megtartása is.

Én a Kogwheel csapatával a főnyereményre tettem szert, hiszen iszonyatosan profi és hatékony munkát végeznek a cégemben, és ennek eredménye is tökéletesen meglátszik. Ma már nem csak a munkavállalók, hanem a vezetők is részt tudnak venni a tréningek sorozatán, hiszen a teamcoaching segítségével hihetetlen ajtók nyíltak meg a vállalat minden dolgozója előtt. Csak ajánlani tudom őket bárki számára, aki nem csak látszat lehetőségeket szeretne nyújtani a vállalatánál dolgozók számára, hanem biztos eredményeket és hatékony jövőbeli fejlődést és fejlesztést szeretne a magáénak tudni.