Egy tökéletes ajánlás alapján

Én is, mint mindenki más amikor céget kívántam alapítani, mert nem voltam megelégedve az akkori munkáltatóm hozzáállásával, a minőség folyamatos romlásával és a munkahelyi légkörrel, akkor először is tőkét kezdtem gyűjteni, egyrészt az alapítás nehézségeinek és feladatainak megoldásához, hiszen biztosan nem fogok tudni mindent egyedül megoldani, másrészt pedig az indulás időszakának finanszírozásához, hiszen az első időszakban nyilván nem termel profitot a cég, leginkább a költségek lesznek jellemzők.

Én eldöntöttem, hogy inkább várok egy kicsit több időt a kilépéssel és az alapítással, de egyes feladatokra csak a megfelelő csapatot vagy embert szeretném leszerződtetni, legyen az belső munkatárs, vagyis alkalmazott vagy épp külső szolgáltató akivel együtt tud működni a cég akár hosszú időn keresztül. Ezzel nem is volt semmi gond, a választással viszont igen. Nem igazán tudtam ugyanis eldönteni a lehetőségek közül, hogy melyik szolgáltató lenne számomra a megfelelő, vagyis inkább hogy ki milyen minőségi munkát végez.

Éppen ezért segítséghez folyamodtam és elkezdtem ajánlásokat kérni ismerős vállalkozásoktól, akik már egy ideje működnek a piacon és igénybe vesznek ilyen szolgáltatásokat. Megdöbbenten tapasztaltam, hogy közülük a három legjobban működő cég ugyanazt a szolgáltató csapatot javasolta például a vállalati coaching tevékenységére a https://kogwheel.com/hu/ csapat személyében. Mondanom sem kell, hogy azonnal fel is vettem velük a kapcsolatot és számtalan egyéb szolgáltatásukat is igénybe tudtam venni az indulás előtt, mint például az assessment center szolgáltatás, ami segített a megfelelő munkaerő kiválasztásában és elosztásában a cégen belül. Csak ajánlani tudom én is őket bárki számára. Biztos vagyok benne, hogy sem emberileg, sem pedig eredmények tekintetében nem fognak csalódni ebben a kis csapatban és az általuk nyújtott fantasztikus szolgáltatásokban.