Családi kedvencünk

Az ember ha családot alapít, akkor alapjaiban változik meg az élete – mondták mindig, és ezt most már tapasztalatból is mondhatom. Teljesen megváltozik ugyanis a környezet, az ember érdeklődése, a mindennapi rutinja, és még ezer dolog, ami tényleg egy újfajta életet eredményez, legalább rövid távon mindenképpen. Amikor az én kisfiam megszületett, akkor az első változás az életemben az volt, hogy megkértem egy profi fotóst, hogy csináljon rólam pár képet, hiszen az áldott állapot nem sokszor fordul elő az ember éltében, és szerettem volna néhány jó képet, hogy később majd tíz-húsz év múlva emlékezni tudjak ezek által a képek által, hogy milyen volt, amikor a már ott rohangáló kamasz gyerekem még a pocakomban volt.

Én, aki sosem szerettem magam fotóztatni, és nem is igazán tetszettem magamnak egyetlen képen sem beadtam a derekam, és kamera elé álltam. Akkor még nem igen foglalkoztam azzal, hogy ki a fotós, hiszen nem gondoltam, hogy nagy szerepe van abban, hogy milyen képek születnek rólam, csak szakmai szempontokat vettem figyelembe a választásnál, de most már tudom, hogy hatalmas szerencsém volt, hiszen Szalai Balázs nem csak jó képeke készít, de az ember hihetetlen módon élvezi is a fotózás minden pillanatát, így nem feszélyezett és beállított képek születnek, hanem bizony élettel teli, mosolygós örömképek, amik még nekem is nagyon tetszenek.

Azóta pedig minden évben összegyűlik a család, már a férjem és a két gyerek társaságában, Balázs kamerája elé állunk, és hihetetlen jó képeket készít rólunk, nem mellesleg még igen jól is érezzük magunkat. Mindenkinek csak ajánlani tudom őt, aki egy kicsit is óckodik a fotózástól, hiszen tényleg nagyon szép képeket készít, és biztos vagyok benne, hogy az is tetszeni fog magának ezeken a csoda képeken, aki olyan kritikus magával szemben mint én.