A férjem megmentői

Az emberrel történnek hihetetlennek tűnő, ám mégis nagyon valóságos események, amiket abban a percben, amikor megesik el sem tud hinni. Peches esetek, amik persze mikor máskor fordulnának elő, mint amikor nagyon nem számítunk rá vagy nagyon kellemetlenül érint bennünket, esetleg szinte megoldhatatlan problémát generál. A férjem ugyanis nem rég kezdett az új munkahelyén, és annyira elégedettek az eltelt próbaidő alatti teljesítményével, hogy egy nagyobb falat munkát is rábíznak, ugyanis egy delegáció érkezik a vállalathoz, és a velük kapcsolatos összes teendő a férjem feladata lesz.

A fogadás, a különböző helyszínekre kísérés, a szállodával és egyéb partnerekkel való kapcsolattartás és a céges rendezvények előkészítése, az utaztatás megoldása és még sorolhatnám. Egy teljesen jól látszik, rengeteg kommunikációval járó feladat, mely a céges telefon nélkül szinte megoldhatatlan feladat. Ő azonban két nappal a delegáció érkezése előtt teljesen összetörte a céges telefonját. Persze elkezdhette volna a céges intézkedést, de tudta, hogy akkor bizony teljesen biztos, hogy nem fogja tudni megoldani a rá szabott feladatot, így aztán inkább azt választotta, hogy keres egy szervízt és megpróbálja gyorsan kicseréltetni a kijelzőt.

Én pedig hála a jó égnek pont tudtam neki segíteni ebben, mert mi a cégnél csak a https://iszereles.hu/ csapatával dolgozunk együtt, és tudom hogy nagyon jók megbízhatók és gyorsan dolgoznak. Ez pedig maximálisan így is lett, tökéletes módon és nagyon gyors munkával megmentették a férjemet a teljesen megsemmisüléstől. A telefonja tökéletesen működik, úgyhogy jöhet a delegáció. Remélem nagyon jól fog neki sikerülni ez a három nap. Tudom hogy szüksége van a sikerre, nem csak azért, hogy előre tudjon majd lépni a ranglétrán, hanem kifejezetten maga miatt is.